Konyhabútor a tervezéstől a megvalósulásig

Az általunk tervezett konyhabútorok az esztétika mellett praktikusak és jól kihasználják a rendelkezésre álló teret. A kialakítás során a lakás adottságai a meghatározóak, éppen ezért a standard méreteken túl az egyedi kialakítás, a helyiség jó elrendezése is fontos, legyen szó klasszikusabb vagy modernebb, letisztultabb vonalvezetésről.

Bútoraink vázszerkezete (korpusz) laminált bútorlapból és fából készülhetnek. A front felületek (ajtók, fiók előlapok) fából, laminált-, furnéros- és fóliás bútorlapból, valamint festett MDF-ből egyaránt kialakíthatóak. Az ajtók és fiókok esetében nem csupán tömör, de üveggel áttört felületeket is alkalmazunk.

A könnyű használhatóságot a 180 és 170 fokban nyíló pántok, a magától visszazáródó hangtalan fiókcsúszkák és a felső széles szekrények esetében alkalmazott felnyíló vasalatok teszik még kényelmesebbé. A minimalista, homogén kialakítást tükrözik a fogantyúk nélküli ajtók, melyek vagy a felületbe elrejtve vagy egy érintéssel nyithatók és Blum behúzó vasalatok révén kísérgetés nélkül bezáródhatóak. A kis hellyel rendelkezőknek a tolóajtós szerkezet és a harmonika ajtók ideális megoldások.

A belső helykihasználás szempontjából praktikusak az ajtóval együtt mozgó fém kamrapolcok, a sarokszekrények jobb kihasználtságát elősegítő kihajtható kosárrendszerek, melyek mozgathatóak, forgathatóak, kihúzhatóak. A mosogató alatt elrejthetjük a szemetest, melynél a szelektív gyűjtők elhelyezése sem okoz gondot. A belső fiókok rendszerezése a Blum evőeszköztartó változtatható kialakításával, a tányértartó és fűszertartó rendszerekkel mind hozzájárulnak a főzés egyszerűbbé és élvezhetőbbé tételéhez.

A beépíthető szerkezetek és anyagválasztás lehetőségeiről részletesebben videókat találsz a szerelvények menüpont alatt.

Fehér vagy klasszikus keretes konyha, színes vagy modern elrendezésű konyhabútor referenciáink megtekinthetőek itt!

Megéri egyedi konyhabútor tervezésre költeni!

Saját konyhabútorról sokan álmodnak, de vannak, akik már az elején feladják, mondván, hogy túl drága és nem éri meg ilyen beruházásba invesztálni. Egy jól megtervezett egyedi konyhabútor megéri az árát, és sok olyan előnyt nyújt, amit egy készen vásárolt darab nem tud.

Az egyedi konyhabútorból nincs még egy, hiszen két konyhából sincsen kettő ugyanolyan. Mindenhol más az irányvonal. Vannak, akik olyan bútorra vágynak, amiben minden elfér vagy olyanra, ami megkönnyíti a kedvenc hobbijuk űzését, a sütést és a főzést.

Az egyedi konyhabútor tervezés egy konkrét konyhához és a megrendelő speciális igényeihez igazítja az új bútor tulajdonságait és jellemzőit. Az anyagválasztásban, méretben, kialakításban és dizájnban szinte teljes szabadságot élvez a megrendelő. Ez az áruházi konyhabútoroknál nem valósul meg, a korlátozott kínálat okán.

Amit nem talál meg egy áruházi konyhabútorban vagy csak félig-meddig passzol, az hiánytalanul és tökéletesen meglesz az újonnan elkészült berendezésben, ha egyedi konyhabútor tervezés mellett dönt.

Lépjen kapcsolatba a tervező csapatunkkal, és bízza ránk az egyedi konyhabútor tervezést, hogy olyan konyhája lehessen, amilyet megálmodott!

Konyháink mellé szakértői tanácsadást, helyszíni felmérést és tervet biztosítunk!