Az irodabútor nem csak egy berendezés, ami nélkül üres lenne a tér. A bútorok kreatív munkára és egyenletes teljesítményre sarkallják a kollégákat.

Az iroda helyszínét be lehet rendezni áruházi bútorokkal vagy egy kicsivel többet is lehet szánni rá és egyedi bútorzatot készíttetni a cégnek. Miért éri meg a költségesebb megoldás mellett dönteni?

Tervezett bútorok az irodában

  1. A tervezett irodabútor minden eleme passzol egymáshoz és egy teljes bútoregyüttest alkot. Az áruházi termékek között nem könnyű olyan elemeket találni, amik az adott helyiségbe minden szempontból illenek és még a kollégák igényeire is tudnak válaszolni.
  2. A bútorok kényelme még nem minden, védeniük kell a kollégák egészségét, ami komoly veszélynek van kitéve az egész napos ülő munka miatt. Praktikus, irodára tervezett kialakításuk, kimagasló műszaki színvonaluk időtállóvá is teszi őket.
  3. Az irodabútor a cég épületének, belső tereinek hangulatát, stílusát is meghatározza. Mondanunk sem kell, hogy a céges arculathoz szervesen kapcsolódnak az irodabelsők is. Az ügyfelek, üzlettársak, vendégek mindegyike kialakít egy saját véleményt az irodáról, mialatt ott tartózkodik. Ez a vélemény nem választható el a cégről megfogalmazott véleménytől, hiszen a kettő összekapcsolódik.
  4. A megrendelő szabadjára engedheti a fantáziáját, a bútorok kaphatnak egyedi dizájn, kiegészíthetőek kreatív részletekkel, követhetik a legújabb trendeket is. Dönthet arról az ügyfél, hogy egy légterű vagy elkülönített terekből álló irodát szeretne. A munka jellegéből adódóan szükség lehet a folyamatos együttműködésre vagy a fókuszált jelenlétre is.
  5. Mi lehetne annál támogatóbb, összetartóbb, inspirálóbb munkakörnyezet, mint egy személyre szabott bútorokkal berendezett tér? Ide öröm megérkezni és itt nagyobb kedvvel fog neki minden kolléga a feladatainak.

Új, egyedi tervezésű és minőségi gyártású berendezést szeretne az irodába rendelni? Mi teljesítjük a feladatot a megbeszélt határidőre, miközben figyelembe vesszük az ügyfelek igényeit. Keressen minket bizalommal!