Pár példa az általunk készített polgári ajtókból.

Mélybéléses polgári ajtó
Polgári ajtó

Mélybéléses polgári ajtó

A nagypolgári lakásokban 4-5 méteres belmagasságok, 40-60 cm vastag falak a jellemzőek, ahol a 19.században klasszikus stílusú, magas és teljes fal szélességben és széles díszes tokborítással kialakított mélybéléses, kazettás ajtókat gyártottak. Cégünk a felújított lakásokba az eredetihez hasonló új ajtókat készít, egyedi méretek és mintázatok alapján, tömör betéttel vagy üveges kivitelben, melyek felületkezelés után jól illeszkednek a klasszikus valamint a modern stílusú lakásokhoz egyaránt.

Galéria

Bejárati ajtó

Az általunk gyártott ajtók 68mm vastagságúak, fából készülnek, tömör vagy üveges kivitelben, felületkezelve. Az ajtólapok lehetnek 1 vagy 2 szárnyúak, szimmetrikus vagy asszimmetrikus kivitelűek. A mintázat és kiosztás a megrendelő egyedi igény alapján készül. Tömör beéttek helyett 2 vagy 3 rétegű thermo üveggel is készülhetnek. A zár 5 ponton záródó biztonsági vasalattal készül, a kilincseket minden esetben a megrendelő választja ki.

Galéria
Fa bejárati ajtó
Bejárati ajtó
Beltéri két helyiséget elválasztó normál nyíló ajtó
Toló ajtó

Toló ajtó

A beltéri két helyiséget elválasztó normál nyíló ajtókhoz hasonlóan a toló ajtók is készülhetnek kazettás betétekkel, tömören vagy üveges kivitelben, illetve tömör Mdf bútorlapból, valamint felületük lehet festett, fa vagy dekoros. A tolóajtók minden esetben egyed méretek és kivitel alapján készülnek, melyek elhelyezkedése szerint lehet fal előtt futó függesztett sínnel ellátott vagy falba futó. Az ajtólapokat lehet 1 vagy mindkét irányba eltolni, ez kéréstől, helytől és vasalattól függ. A fal vastagságától és a lakás stílusától függően a tolóajtóknak is lehet szélesebb tokja és díszes borítása.

Galéria