Bemutatkozás

Cégünk 2000-ben alakult, kezdetek óta egyedi bútortervezéssel, gyártással és fa nyílászárók gyártásával foglalkozunk. 15éves fennállásunknak köszönhetően jelentős tapasztalattal rendelkezünk a konyhabútor, beépített szekrények, valamint irodabútorok területein. E mellett radiátor burkolatokat, egyedi fürdőszobai bútorokat is készítünk.

A fa nyílászárók területén szintén az egyedi hagyományos szerkezetek és a 3 rétegű bukó, nyíló ablakok legyártását és beszerelését is vállaljuk.

Minden bútor ás nyílászáró termékünket felület kezeljük matt, pácolt vagy magas fényű kivitelben egyaránt.

Cégünk a folyamatos megbízásoknak köszönhetően dinamikus fejlődésnek indult, amelyet tovább segített, hogy 2007-ben sikeresen megnyertünk egy géppark fejlesztésről szóló európai Uniós beruházást. A pályázat adta lehetőséggel élve komoly gépesítést hajtatunk végre a nyílászáró részlegünkön. Büszkék vagyunk rá, hogy 2011-ben a Bisnode AAA (Highest Creditworthiness) tanúsítványt is megkaptuk. Ez egy fontos elismerés volt cégünk életében.

Munkáink során a megrendelőt már a kezdetektől – helyszíni felmérés, a közös tervezés, termék legyártás – egészen a termék helyszíni beszereléséig folyamatosan tájékoztatjuk. Abban hiszünk, hogy nem csak le kell gyártani a terméket, hanem nagy figyelmet kell fordítani a megbízhatóságra, az esztétikumra, a praktikusságra, valamint a megrendelő minden igényének teljes körű kielégítésére. Rugalmasak vagyunk, és nem ismerünk lehetetlen feladatot. Kedvező vállalási áraink, munkánk minősége és a határidők betartása fő erősségünk.

Célunk az elégedett és visszajáró megrendelők mellett a hosszú távú, kölcsönös és korrekt együttműködés kiépítése új és meglévő partnereinkkel.

Bízunk benne, hogy a jövőben Önt is Megrendelőink, valamint Partnereink között látjuk.

Tisztelettel:

Takács János
ügyvezető

Szolgáltatások

Az Ön igényeinek teljes körű kielégítése érdekében szolgáltatásunk a kezdeti tanácsadástól, a megrendelt egyedi bútor és fa nyílászárók beszereléséig, garanciáig terjed.
Amennyiben Önnek tanácsra van szüksége, vagy csak érdeklődne, forduljon hozzánk bizalommal. Megkeresése bármilyen formában is érkezzen hozzánk, munkatársaink 2-3 napon belül jelentkezni fognak.

Előzetes konzultáció, igényfelmérés, ajánlat készítés

Előzetes konzultáció és az Ön igényének minél szélesebb körben való felmérése után cégünk díjtalanul készít előzetes árajánlatot a kívánt termékre. A fa nyílászárók esetében a műszaki tulajdonságaikkal, karbantartásukkal kapcsolatban további információt is nyújtunk.

Helyszíni felmérés

A helyszíni felmérést legjobb egy előzetes ajánlatkérés után kérni, hiszen akkor már a megrendelő tisztában van a felmerülő költségekkel. Csak az általunk mért adatokért vállalunk felelősséget, ezért kollégáink a helyszínen méret ellenőrzést végeznek Önökkel.

Gyártás

Szakszerűség, precizitás, minőség.

A helyszíni felmérést követően, pontos és korrekt árajánlat és tervek elfogadása után kezdődik meg a gyártás. Legyen szó konyhabútorról, egyedi beépített szekrényről, irodabútorról vagy fa ajtóról és ablakról, minden termékünknél ragaszkodunk a minőségi alapanyagokhoz és a megbízható szerelvényekhez, alkatrészekhez. Éppen ezért Önnek nem kell bajlódnia például a fékezős fiókcsúszkákról vagy a toló szerkezet vasalatával, mert mi mindent beszerzünk Önnek.

Szállítás, beépítés

Rugalmasság, lendület, szakszerűség.

A kész bútorainkat és fa nyílászáróinkat az Ön által megadott helyszínre saját gépkocsinkkal kiszállítjuk, valamint a helyszínen beszereljük. A szállítás minden esetben előre leegyeztetett időpontban zajlik, előzetes telefonos megbeszélés alapján. A kiszállítás során, ha nem kér beépítést, akkor munkatársaink az Ön által megnevezett személynek a megrendelt terméket átadja.

Fizetés

Egyszerűség, gyorsaság, észszerűség.

A megrendelt bútorok és nyílászárók helyszíni beszerelését, vagy kiszállítását követően a fizetés készpénzben, vagy átutalással történik. Az átutalandó összeg az átvételi jegyzőkönyv alapján 3 munkanapon belül fizetendő.

Garancia

Megbízhatóság, egyértelműség, rugalmasság.

Minden a NOR-KISZ Kft. által gyártott bútorra és nyílászáróra a rendeltetés szerinti használat mellett 1 év garanciát és 3 év szavatosságot vállalunk. A garancia az ingyenes javítást tartalmazza. Kiszállítás után, ha Ön nem igényli szakembereink segítségét a beépítéskor, akkor a helyszínen felmerülő problémákért felelősséget nem vállalunk. Csak a szakembereink által beszerelt bútorokért és nyílászárókért vállalunk felelősséget.
A bútorok és nyílászárók nem rendetetés szerű használata, rongálása, házilagos, valamint utólagos, nem a cégünk szakemberei által végzett javítások esetén a garancia érvényét veszti.