Fürdőszoba, ahol a tisztaság a kreativitással társul

Manapság a fürdőszoba nemcsak a mindennapi rutin részét képezi, hanem a relaxáció is helyet ad. Éppen ezért a hangulatos burkolás, a praktikus kialakítás mellett az esztétikum is egyre nagyobb szerepet kap, hiszen az új formáknak és szineknek manapság már csak a fantáziánk szab határt.

A fürdőszoba szekrényeknél, ha lehetőség van, már a legelején figyelni kell a vizes blokkok kialakítására és a bútorok elhelyezésére. A hagyományosabb lábakkal ellátott szekrények mellett egyre nagyobb teret hódítanak a falra szerelt, eltérő magasságú és többfunkciós szekrények, melyek a lakás többi kialakításához szervesen kapcsolódhatnak.

Ahhoz, hogy a fürdőnk ne legyen túlzsúfolt, számos egyszerű praktika áll rendelkezésünkre, úgy, mint a falra szerelt szekrények, vagy a szekrényekbe rejtett szennyes tartók, a belső kialakítású fiókok. A hangulatot játékosabbé, érdekesebbé teheti, ha szinteltolást alkalmazunk, vagy nem hagyományos pultba süllyesztett mosdótálat választunk, hanem az igen szép kialakítású különálló, a pultra ráhelyezett mosdókat.

Anyagát tekintve hasonlóan a konyhai szekrényekhez erős igénybe vételnek vannak kitéve, sőt lehet azt mondani, hogy itt még inkább érvényesül az anyagok különleges tulajdonsága. Éppen ezért érdemesebb vízálló bútorlapokat, fújt MDF-t, dekorlapokat valamint tömörfát alkalmazni a szekrény kialakításnál.

egyedi furdoszoba butorok
Furnéros, dekoros, laminált vagy festett mosdópult és szekrény referenciáink megtekinthetőek itt!
egyedi furdoszoba butorok-2

A fürdőszoba szekrények nem csak a mosdó szekrényékből állnak, hanem a tükröt körülvevő vagy teljesen különálló szekrényekből is. A fürdő hangulatát a szekrénybe beépített rejtett világításokkal, vagy a tükör köré kialakított világítással tehetjük még jobbá.

Hasonlóan a gardrób szekrényekhez itt is megjelennek a praktikus vasalatok, melyek még kényelmesebbé teszik a mindennapi életünket, így például a Blum és Hafele halkan csukódó és könnyen nyíló vasalatok, a pántok melyek nemcsak oldalra, de felnyíló vasaltként is kaphatóak.

A beépíthető szerkezetek és anyagválasztás lehetőségeiről részletesebben videókat találsz a szerelvények menüpont alatt.

egyedi furdoszoba butorok
Fürdőszobáink mellé szakértői tanácsadást, helyszíni felmérést és terveket biztosítunk!
egyedi furdoszoba butorok
fürdőszoba bútor

Fürdőszoba bútorok az Ön igényeire szabva

A fürdőszoba otthonunk azon helyisége, ahol viszonylag sok időt töltünk, felfrissülünk, relaxálunk, megtisztulunk, ezért nem mindegy, milyen a hangulata. Ha rendetlenség uralkodik benne, az nem nyugtatja meg az idegeinket, épp ellenkezőleg. A tárolási kapacitás növelése érdekében érdemes fürdőszoba bútorokat beszerezni, ám ezen felül is akad néhány előnyük, amelyeket kihasználhatunk.

fürdőszoba bútorok amellett, hogy rengeteg tárolóhelyet biztosítanak a fürdőszobában használatos holmik számára, rendezettebbé is teszik a helyiséget. Ez nem csupán az esztétikus megjelenés szempontjából lényeges, hanem a relaxálást is elősegíti, ráadásul pedig a tisztálkodószereinket, törölközőinket és egyéb holmijainkat is védi a nedvességtől, a portól és az egyéb szennyeződésektől.

Amennyiben fürdőszoba bútorokra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! A segítségünkkel olyan berendezési tárgyakhoz juthat, melyek tükrözik az ízlését, maximális helykihasználást tesznek lehetővé, és még az áruk is kedvező! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!