Legyen közös siker egy szép otthon megvalósítása, jelentkezzen Partnerünknek!

Ha Ön építész, belsőépítész, lakberendező vagy generál kivitelező, akkor ez a rész Önnek szól! Azt kérdezi, hogy miben tudjuk segíteni és kiegészíteni az Ön munkáját?

Referenciáink között számos olyan projekt van, amelynél díjnyertes belsőépítész munkáját, jólmenő építész irodák által megálmodott lakásokat, és generál kivitelezők tervlapjait valósítottuk meg közös munkával.

Minden munkánkban a magas minőség, precizitás, jó probléma megoldó készség, nálunk alap elvárás. Több évtizedes szakmai háttér, több száz egyedi bútor terv és kivitelezés áll a hátunk mögött, melyet felszerelt műhelyünkben, szakképzett munkatársak segítségével készítettünk el. Felületeket tekintve furnéros, fújt MDF, akril, fa és laminált egyedi bútorokat készítünk. Munkáink számos lakberendező magazinban megjelentek.

Partnereinkkel való közös együttműködéseink során minden olyan támogatást megadunk, amely az Ön munkáját elősegíti legyen szó árajánlattól a terv részletezésen át a szakszerű kivitelezésig. Az együttműködést pénzügyileg honoráljuk. Partnerséggel kapcsolatos további információt emailben kérhet vagy írjon nekünk, az alábbi űrlap kitöltésével.

Kérem figyelje email fiókját, a spam és promóciós mappákat is!