Pár példa az általunk készített konyhabútorokból.

Modern konyha
Keretes konyha

Modern, keretes konyhák

Modern stílusú, egyszerű, letisztult formavilágú konyhabútor, praktikus kialakítással. Beépített konyhai berendezések, nagy súlyt elbíró Blum fiókrendszerek, kihúzható kosarak valamint beépített szemetes és kamrapolc, belső világítással. A felső konyhapult alján bemart Led világítással.

Galéria

Minimál fehér konyhák

A mindent elrejtő fehér, fújt MDF ajtók mögött megbúvó beépített konyhai gépek mellett egyedi főzési élményt nyújt az íves kialakítású munkapult, melyet a fekete carbon lemez tesz még egyedibbé.

Galéria
Minimál konyha
Fehér színű konyha
Modern színes konyha
Színes konyha

Modern színes konyhák

Modern színes konyháink a fehérekhez hasonlóan egyediek, az egyszerűség, a letisztult formavilág, a helyszínhez való alkalmazkodás és a szín a jellemzőjük. Nyitás történhet nyomásra nyiló tiponokkal, vagy élbe mart fogantyúval, lehet felnyíló vasalatos is. Vasalatokat és világítást tekintve, hasonlóak a többi konyhánkhoz, ahol szintén a Hafele és Blum kíváló minőségű termékeket alkalmazzuk. Esztétikai szempontból szebb kinézetet ad ha a színes minták szépen futnak egymás mellett.

Galéria

Magasfényű konyhák

Új divat a magasfényű bútorfrontok, melyek lehetnek fújt Mdf lapok, akril felületek vagy fóliás anyagok. A bolti felületek színei korlátozottak, míg a saját kezűleg fújt színek árnyalatok szerint több 100 lehet. Belső megoldásokat tekintve a szokásos beépített gépek, utólagos fogantyú, nyomásra nyíló és élbemart fogantyúk, felnyíló vasalatok, magas minőségű Blum fiókok és pántok jellemzik.

Galéria
Magasfényű konyha
Magasfényű konyha