Munkahely, ahol a fél életünket eltöltjük

Mindenkinek – gyerekeknek az óvoda, iskola, felnőtteknek az iroda – van munkahelye, ahol a nap nagy részét tölti, éppen ezért fontos, hogy milyen környezetben tesszük mind ezt. Ahogy otthon, úgy az irodánkban és üzletekben is körülvesznek minket a különböző bútorok, melyeket oly sok funkcióval látunk el, pl. legyen helytakarékos, inspiráló, praktikusan használható vagy éppen variálható, diszkrét vagy éppen harsányan a tér dísze, de akármi is legyen a szerepe, minden szempontból fontos darabok.

Éppen ezért a kialakításukra is nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen igen erős térformáló hatásuk van, melyet kialakításukkal, formájukkal, színeikkel, anyaghasználatukkal határoznak meg.

A kialakítás szempontjából számos lehetőség van, határt csak az elképzelés és anyaghasználat szabhat, de manapság már egyre kevésbé van olyan, amit ne lehetne megoldani. A korszerű technológiák, mint a CNC gépek segítségével számos mintát, és formát lehet kialakítani.

Anyagok tekintetében a többi helyiség bútorához hasonlóan a vázszerkezet/korpusz lehet fa, laminált bútorlap valamint MDF. A front felületek/ajtók tekintetében fújt/festett MDF, vagy fa, fóliás lapok, akril felületek is lehetnek. Itt is megjelenik a fogantyú kérdése, mert lehet nyomógombbal és fogantyúval is nyitni az ajtókat. Nyitás szempontjából lehet nyíló vagy toló szerkezetek, a fiókok szempontjából lehet fékezős és önbehúzós rendszerek.

De akármilyen rendszert is választunk a legfontosabb mégis mindig az, hogy jól érezd magad az irodádban, dolgozó szobádban.

Iroda és üzletberendezés referenciáink megtekinthetőek itt!

Iroda- és üzletberendezéseinkkel harmonikus környezetet alakíthat ki!

Ahhoz, hogy egy vállalkozás sikeressé váljon, a tulajdonosoknak nem csupán a szolgáltatás vagy termékek minőségére kell odafigyelniük, hanem az irodai környezetre is. Igényes, modern helyen az ügyfelek sokkal jobban érzik magukat, ráadásul ez pozitívan hat a munkavállalókra is. Amennyiben Ön is szeretné megalapozni cége népszerűségét, és rendezett irodában fogadná az ügyfeleket, a kialakításhoz felhasználni kívánt iroda- és üzletberendezés legyártását bízza ránk!

Az üzletberendezés és az irodabútor tervezés során olyan berendezéseket biztosítunk Önnek, amikkel nem lesz nehéz harmonikus és ízléses környezetet kialakítani az irodában. Ez a dolgozókra és az ügyfelekre egyaránt pozitív hatást fog gyakorolni, így vállalkozása egyhamar jó hírnévre tehet szert. Az üzletberendezés és irodabútor tervezés során az esztétikai tényezők mellett arra is odafigyelünk, hogy tartós, időtálló asztalokat, pultokat, szekrényeket biztosítsunk cégének telephelyére.

Ha felkeltettük érdeklődését, és igénybe venné szolgáltatásunkat, vagy bővebb információkat szeretne megtudni az üzletberendezésekről, irodabútor tervezésről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!