A nyitott gardrób a modern irányvonalat képviseli a ruhatárolásban. Ez az a szekrény, ami nagyon megosztó tud lenni. Kinek ajánlott ez a gardrób típus?

A zárt gardróbot mindenki ismeri, nyíló vagy tolóajtókkal felszerelt, különálló vagy beépített tároló típusról van szó. Ennek a nyitott változata részben vagy teljesen ajtók nélkül készül el.

A nyitott szekrények előnyei

  1. A gardrób, ajtó nélkül kevesebb alapanyagból készül, tehát az ára is alacsonyabb lehet, mint az ajtós modelleké.
  2. Teljesen igény szerint állítható össze a gardrób, többféle tároló elemmel és kiegészítővel felszerelve.
  3. Az ajtó nem jelent akadályt, teljesen hozzá lehet férni a gardrób egész tartalmához és maga az ajtó nem foglal el a térből sem helyet. A tolóajtók is takarnak valamennyit a szekrény belsejéből, hiába nem kell őket kinyitni.

Kinek való a nyitott gardrób?

  1. A modern stílus, az egyedi berendezés kedvelői szeretni fogják ezt a típusú gardróbot, mert önmagában is egy berendezési elem. A gardróbban helyet kapó holmikat esztétikusan el lehet rendezni, anyagok, színek szerint, amivel a szoba képe is kiegészül.
  2. A rendszerető embereknek igazi ajándék a nyitott gardrób, mert kedvükre rendezgethetik és mindig átlátható, rendszerezett képet fog mutatni. Mivel nincsenek ajtók, nem szabad hagyni, hogy eluralkodjon a rendetlenség.
  3. A kapszula gardróbhoz ideális bútor egy ilyen tároló, de azoknak is ajánlott, akik tudatosan szeretnék kihasználni minden ruhadarabjukat és kiegészítőjüket. Semmi nem kerül háttérbe a vállfákon, polcokon és az akasztókon.

A rendelésre készült bútorok nem számítanak luxusnak, sokkal inkább tudatos döntés eredményei. A minden részletében személyre szabott és mestermunkaként kivitelezett bútor hosszú távra szól. Az új tulajdonos teljesen elégedett lehet vele és kompromisszumok nélkül tudja használni a jövőben.

Az új gardróbtól csak néhány egyeztetés és egy kis idő választja el. Keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken és kérjen időpontot helyszíni felmérésre!