A beépített szekrényekkel szinte bármelyik szobában teret lehet nyerni. A méret mellett a szekrények egyéb jellemzőit is érdemes alaposabban megfontolni.

A gardrób korábban egy szobányi méretű helyszíne volt az öltözködésnek, készülődésnek és a ruhák, kiegészítők tárolásának. A gardróbszoba az átlagos méretű lakásokban már egyszerűen nem férne el. Nem kell azonban lemondani a személyre szabottan megtervezett tárolóról. A gardrób beépített szekrényként is ugyanolyan kiválóan el tudja látni a feladatát.

Hálóba, előszobába is kerülhet beépített bútor 

A szekrény elsősorban a hálószobákban kap helyet, de az előszobában is be lehet építeni egy kisebb, egyszerűbb változatot belőle. A rendelkezésre álló szabad helyet maximálisan ki lehet használni úgy, hogy egy nagy tároló kapacitású bútor kerül a térbe.

Ahol van rá lehetőség, több szekrény is helyet kaphat a helyiséghez méretezve. Ez a megoldás azért praktikus, mert a holmik el tudnak különülni egymástól használat alapján.

Az ügyesen megtervezett beépített bútorok kívülről egyszerűnek tűnnek ugyan, de az ajtó mögött meglepően sok hely bújik meg. A praktikus belső kialakítás, a személyre szabott megoldások pedig csak tovább fokozzák a bútor sokoldalúságát.

A beépített szekrény és az ajtó

Az ajtó kérdése egy beépített szekrénynél kiemelkedően fontos. Maga a beépítés a helykihasználást célozza meg, ehhez a koncepcióhoz kell az ajtóknak is igazodniuk. A lapozható és a síkban mozgatható tolóajtók éppen emiatt illenek annyira tökéletesen a beépített hálószobai vagy előszobai bútorokhoz.

Az új ruhatároló szekrényét nem muszáj áruházból, készen beszereznie. Ennek az opciónak megvan az a hátránya, hogy a legyártott bútorok között nem biztos, hogy talál kedvére valót. A keresgélés hosszúra nyúlhat és a bútor sem biztos, hogy tökéletesen passzol a helyére.

Az egyedi beépített bútorok tervezését és elkészítését bízza ránk! Az új bútora minden tulajdonságával elégedett lesz, ezt garantálni tudjuk. A megrendeléssel kapcsolatban érdeklődjön a honlapon feltüntetett telefonszámon vagy pedig üzenetben!