Pár példa az általunk készített gardrób és beépített szekrényekre.

Beépített, keretes szekrény
Beépített, keretes szekrény

Beépített, keretes szekrény

A hagyományos keretes ajtók újragondolva, modernebb, letisztultabb színvilággal kombinálva, de megőrizve a kalsszikus vonalat. A keretes ajtók különböző mintázatúak, a betétek tömörek és üvegbetétesek lehetnek, valamint a fogantyúkkal még egyedibbé lehet tenni a hatást. Az ajtók mögött az akasztós, liftes, polcos és belső fiókos rendszerek, Blum vasalatok, illetve belső világítások mind helyett kaphatnak. Szekrényeink jellemzője, hogy minden egység külön 18mm vastag anyagból készül, nem egy egységre tesszük a súlyt, valamint lamellózva és csavarozva szereljük, teljes hátfallal.

Galéria

Modern, minimalista gardrób

A klasszikus keretes ajtókkal ellentétben az egyedi, adottságokhoz igazodó, minimál diságn kerül előtérbe, mely során sík ajtólapokat, legtöbbször foganytú nélkül gyártunk. Az ajtók nyitása ahol lehetséges, tiponnal, nyomásra történik, a belső részben az akasztós, liftes, polcos és belső fiókos rendszerek, Blum vasalatok, illetve belső világítások mind helyett kaphatnak. Szekrényeink jellemzője, hogy minden egység külön 18mm vastag anyagból készül, nem egy egységre tesszük a súlyt, valamint lamellózva és csavarozva szereljük, teljes hátfallal.

Galéria
Modern, minimalista gardrób
Modern, minimalista gardrób
Tolóajtós szekrények
Tolóajtós szekrények

Tolóajtós szekrények

A nyíló ajtókkal ellentétben a toló szerkezeteknél az ajtókat korpuszon vagy az előtt futó sínnel vagy plafonra illetve talajra rögzített sínen, esetleg kiemelős rendszerrel mozgatjuk. Az ajtólapok különböző anyagúak és változatos arányú mintázatúak, illetve tükrös és lakobell üvegesek lehetnek. A nyitás történhet bemart fogantyúval, vagy élre helyezett sínnel. Az ajtók mögött az akasztós, liftes, polcos és belső fiókos rendszerek, Blum vasalatok, illetve belső világítások mind helyett kaphatnak. Szekrényeink jellemzője, hogy minden egység külön 18mm vastag anyagból készül, nem egy egységre tesszük a súlyt, valamint lamellózva és csavarozva szereljük, teljes hátfallal.

Galéria

Nyitott gardrób

A bútorainkat mindig a megrendelő egyedi igénye szerint készítjük, az adott helyhez igazodva, legyen szó zárt vagy nyitott gardróbról. Szekrényeink jellemzője, hogy minden egység külön 18mm vastag anyagból készül, nem egy egységre tesszük a súlyt, valamint lamellózva és csavarozva szereljük, teljes hátfallal. A nyitott gardrób előnyei a zárttal szemben, hogy könnyen áttekinthető, jól látható a ruhák rendszere, az ajtó nyitás nem vesz el felesleges helyett a térből. Itt is mint a többi bútornál a korpusz fehér vagy színes laminált bútorlapból készül, Blum fiókokkal, akasztókkal és sok polccal, Led világítással.

Galéria
Nyitott gardrób
Nyitott gardrób
Gyermek bútor
Gyermek bútor

Gyermek bútor

A gyermekek világa igen sokszínű, stílusok a felnőttekhez hasonlóan eltérő, így igényeik is mások. Gyerek bútoraink a kis és nagyobb megrendelőink igényéhez igazított, egyedi bútorok, legyen szó lehajtható ágyról vagy rózsaszín kuckóról, esetleg megjelenítendő mese díszletről.

Galéria